Biocrystal podloga

Znanstveno testirana i potvrđena, preporučena od strane liječnika i fizioterapeuta. Biocrystal je mješavina 16 kristala odabranih prema karakteristikama kojima aktivno djeluju na ljudsko tijelo. Kristali su usitnjeni i pomiješani upotrebom napredne tehnologije te ugrađeni u podlogu za spavanje uz pomoć posebnog kristalnog dodatka.

Biocrystal podloga sklopljena je iz 3 djela:
Zadnja strana sastavljena od karbonske mreže i srebra kojaštiti Vaše tijelo od svih vrsta zračenja. Gornja strana – sastavljena od Cellianta – konac od minerala.Djelotvornost Celliant materijala klinički je dokazana. (staviti link na celiant opširnije). Srce podloge – učinkovita, usitnjena i ugrađena mješavina od 16 kristala, te zlata i srebra. U samo 30 dana, dokazano je da ova podloga donosi poboljšanje od 34,7% na opće zdravlje stanja organizma.

Biocrystal podloga umanjuje grčeve, regulira krvni tlak, pomaže kod regulacije rada svih vitalnih organa. Biocrystal podloga pretvorit će Vaš krevet u oazu dobrog sna, permanentne terapije i aktivnog pozitivnog utjecaja na Vaš organizam.