Celliant jastučnica i pokrivač

– Celliant je prva i jedina „terapeutska tkanina“ s klinički dokazanom efikasnošću. Celliant je specijalno formuliran sastojak (vlakno) koji može biti upleten utkan ili dodan u materijal kako bi se poboljšala odjeća, posteljina ili medicinski proizvodi. Proizvodi obogaćeni Celliantom klinički dokazano uklanjaju bolove, povećavaju udobnost i pomažu u liječenju na način što povećavaju razinu kisika u krvi i tkivima a isto tako reguliraju tjelesnu temperaturu i poboljšavaju tjelesne performanse. Cellliant je dostupan u više različitih vrsta proizvoda koji se upotrebljavaju za spavanje, sport, liječenje i povećanje kvalitete života.

Pokrivač Celliant
Osim od gore navedenih pogodnosti sadrži srebrnu mrežu (argentum) koja štiti od nakupljanja bakterija i grinja stoga je vrlo pogodan za alergičare i astmatičare. U doticaju s tijelom u prvih sat vremena podiže razinu kisika do 30%. Na taj način regulira tjelesnu temperaturu, dokazano uklanja bolove i jača mišićni sustav.
Istraživanja su provedena na pacijentima s dijabetesom, artritisom i vaskularnim problemima. Rezultati su pokazali znatno uklanjanje bolova i ubrzanje oporavka.
Pokrivač je periv u perilici rublja na 30 stupnjeva, te ne gubi svojstva ukoliko ga se obuće u navlaku.

Jastučnica Celliant
Podiže razinu kisika u predjelu vrata i glave, pomaže kod očnog tlaka, glavobolje, migrene i vrtoglavice. Periva u perilici rublja na 30 stupnjeva.